اسید چرب نارگیل چیست؟

یکی از بهترین فرآورده‌هایی که با استفاده از روغن نارگیل درست می‌شود، اسید چرب نارگیل است. برای تولید و ساختن این محصول، روغن نارگیل را با استفاده از دستگاه‌های مخصوص هیدرولیز می‌کنند. باید بدانید که از نظر ساختار، ترکیبات و همچنین ویژگی‌ها این اسید چرب با سایر اسیدهای چربی که در بازار بوده متفاوت است. یکی از مهمترین وجه تمایز این محصول این بوده که در آن اسید چربی به نام کاپریلیک موجود می‌باشد که در ترکیبات دیگر وجود ندارد. برای اینکه اطلاعات خود را در خصوص این فرآورده با ارزش و پرکاربرد تکمیل کنید ادامه را همراهی نمایید.

اشتراک گذاری
  • توضیحات
  • نظرات

کاربرد اسید چرب نارگیل

​اسید چرب نارگیل به خاطر اینکه ساختاری گیاهی داشته مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار دارد. از طرفی دیگر ویژگی‌های خوب آن موجب شده در صنایع مختلفی نیز جهت تولید محصولات جدید آن را به کار گیرند. از جمله برخی از رایج‌ترین کاربردهایی که برای این اسید چرب می‌توان ذکر نمود عبارتند از: 

برای ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی: جهت ساخت بسیاری از کرم، آبرسان‌های پوستی، سرم و غیره کاربرد دارد. بدین خاطر که یکی از ویژگی‌های این اسید چرب این بوده که خاصیت امولسیون‌کنندگی آن بسیار خوب است. 

برای ساخت محصولات شوینده سر و بدن: اگر توجه کنید در بسیاری از شامپوهای نارگیلی این اسید چرب وجود دارد. وجود این اسید چرب در شامپو علاوه بر اینکه خاصیت کف‌کنندگی به آن بخشیده بلکه قدرت نرم‌کنندگی آن را نیز افزایش می‌دهد. 

برای ساخت صابون‌های پوست، مو و بدن: خاصیت ضدعفونی کننده و چربی‌زدایی این اسید چرب بسیار زیاد است. از طرفی بوی بسیار خوب و خوشایندی را نیز در صابون ایجاد می‌کند. 

علاوه بر تمامی موارد گفته شده در بالا از این محصول برای ساخت لاستیک و رنگ هم استفاده می‌شود. بسیاری از شرکت‌های دارویی نیز برای ساخت انواع پماد و داروهای دیگر اسید چرب نارگیل را استفاده می‌کنند. 

خرید اسید چرب نارگیل

با توجه به کاربردهای متنوعی که اسید چرب نارگیل داشته می‌توان نتیجه گرفت که متقاضیان خرید بسیار زیادی در سطح کشور دارد. افرادی در زمینه تولید لوازم آرایشی بهداشتی فعالیت داشته، شرکت‌های رنگ سازی، ساخت دارو و غیره از جمله برخی از خریداران عمده این محصول هستند. این خریداران عمده می‌توانند از طریق مراکزی که در زمینه خرید و فروش انواع اسیدهای چرب در سطح کشور فعالیت دارند خرید خود را به اندازه مورد نیاز انجام دهند. خرید انواع اسید چرب نارگیل به صورت جزئی و عمده در بازارهای داخلی و خارجی کشور در حال انجام می‌باشد. در این مراکز فروش این محصول از نظر سطح کیفی در دسته‌بندی‌های متنوعی قرار دارد که می‌توان با در نظر گرفتن آن برای خرید اقدام کرد. شیوه بسته‌بندی این اسید چرب نیز متفاوت بوده و در ظروف بزرگ، متوسط و کوچک بسته‌بندی می‌شود.

اسید چرب نارگیل چیست؟

در پاسخ به سوال اسید چرب نارگیل چیست می‌توان گفت این محصول در شمار یکی از محصولات گیاهی قرار دارد که خواص و مزایای آن بی‌شمار است. برای ساخت این اسید چرب با توجه به نوع آن علاوه بر نارگیل از ترکیبات شیمیایی دیگر نیز استفاده می‌شود. به صورت کلی می‌توان گفت حجم زیادی از ساختار این محصول را اسید لوریک تشکیل داده و مابقی آن اسیدهای چرب اشباع شده است. برای ماندگاری بیشتر این محصول محیطی که در آن نگهداری می‌شود باید دما و رطوبت مناسبی داشته باشد. بهترین مکان برای قرار دادن این محصول محلی بوده که دمای آن بسیار کم و همچنین از نور خورشید نیز به دور است. نور خورشید و دمای بالا مواردی هستند که سریعا بر روی کیفیت این محصول تاثیر گذاشته و آن را خراب می‌کند. 

خرید اینترنتی اسید چرب نارگیل

با وجود مزایای که خرید حضوری داشته اما باز هم بسیاری از مشتریان عمده تمایل دارند خرید اسید چرب تولید شده از نارگیل را به صورت غیر حضوری انجام دهند. در تمامی شهرهای کشور دسترسی به این اسید چرب امکان‌پذیر نیست. این در حالی بوده که می‌توان از طریق فروشگاه‌های اینترنتی در هر مکانی از کشور خرید اسید چرب در بسته‌بندی‌های مختلف را انجام داد. هزینه‌های حمل و نقل و جابجایی برای خرید اینترنتی انواع اسید چرب نارگیل حذف می‌شود و قیمت نهایی از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است. 

ویژگی های اسید چرب نارگیل

از نظر عطر و بو اسید چرب نارگیل بسیار قوی است و پس از باز شدن درب آن به خوبی در تمامی فضا منتشر می‌شود. باید بدانید که این محصول عطر و بوی خوبی نداشته و استشمام بوی آن کمی اذیت کننده است. دارای خاصیت کف‌کنندگی بوده و با توجه به این امر آن را با ترکیبات دیگر برای تولید مخلوط می‌نمایند. محصولات با کیفیت و مرغوب آن دارای رنگ سفید است. حالت آن به صورت روغنی شکل می‌باشد و همچنین در دمای 25 درجه سانتی گراد نیز می‌جوشد.

لیست نظرات

محصولات مرتبط

با ما در تماس باشید