فروش گلیسیرین

خلاصه

فروش گلیسیرین خوراکی KLK مالزی خوراکی یا گلیسرول به صورت مایع و بدون رنگ میباشد 

فروش فوق العاده گلیسیرین :

شرکت نیکو شیمی برای دسترسی بهتر صنایع و کارخانه‌ها تولید مواد صنعتی به گلیسیرین، اقدام به فروش گلیسیرین نموده است؛ تا این ماده چسبناک مورد مصرف این صنایع به‌راحتی به دست مصرف‌کنندگان عزیز این محصول صنعتی، در کمترین زمان ممکن برسد.​
گلیسیرین بیشتر در صنایع دارو سازی و آرایشی بهداشتی کاربرد دارد 

کاربرد گلیسیرین :

  1. تولید مواد غذایی 
  2. تولید دارو 
  3. تولید کرم 
  4. ضد التهاب پوست 
  5. پوست را درخشان میکند 
  6. گلیسیرین ضد عفونی کننده پوست میباشد 
  7. و...

گلیسیرین مالزی KLK :

امروزه به دلیل افزایش روزافزون استفاده از فضای مجازی و شرایط موجود ناشی از بیماری کرونا و در جهت حفظ فاصله اجتماعی، خرید گلیسیرین به‌عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد شیمیایی مورد استفاده صنایع، از سایت فروشگاهی اینترنتی شرکت نیکوشیمی انجام می‌گیرد. این ماده شیمیایی در بسته بندی ها و حجم های متفاوت آماده ارائه به صنایع است.
دربسته بندی 1K-2K-5K-10K-20K-250K 



فروش گلیسیرین :

شرکت نیکو شیمی، شرکتی نمونه برای توزیع و فروش گلیسیرین می باشد تا این ماده لازم  و ضروری به سهولت در اختیار صنایع و کارخانه ها قرار گیرد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع داروسازی و تهیه لوازم بهداشتی و آرایشی می باشد. ​​
واردات گلیسیرین و فروش گلیسیرین داخل ایران فقط توسط شرکت نیکوشیمی میباشد

فروش گلیسیرین خوراکی :

این ماده به دلیل اینکه رطوبت را به خوبی به خود جذب می کند، در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده و حلال مورد استفاده قرار می گیرد و در برخی اوقات برای حفظ غذا  نیز کاربرد دارد.​

گلیسیرین محصول کشور مالزی با مجوز از غذا و دارو میباشد. شرکت نیکوشیمی

خرید گلیسیرین :

امروزه به دلیل افزایش روزافزون استفاده از فضای مجازی و شرایط موجود ناشی از بیماری کرونا و در جهت حفظ فاصله اجتماعی، خرید گلیسیرین به‌عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد شیمیایی مورد استفاده صنایع، از سایت فروشگاهی اینترنتی شرکت نیکوشیمی انجام می‌گیرد. این ماده شیمیایی در بسته بندی ها و حجم های متفاوت آماده ارائه به صنایع است.

قیمت گلیسیرین :

جهت اطلاع از قیمت گلیسیرین برای تهران و شهرستان میتوانید با ما تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن آنرا برای شما در هر نقطه ای از کشور که باشید ارسال نماییم.

انواع گلیسیرین :

گلیسیرین انواع مختلفی دارند که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

گلیسیرین طبیعی :

گلیسیرین طبیعی را که از طریق اسدهای چرب بدست می آید، با استفاده از تبدیل روغن و چربی حاصل می شود. که تولید گلیسیرین فرایند خاص خودش را دارد که در وبلاگ به آن اشاره کردیم.

گلیسیرین مصنوعی :

گلیسیرین مصنوعی که به آن گلیسیرین سنتزی نیز میگویند به اینگونه تولید می شود که با استفاده از مواد اولیه ای مانند قند، چربی، اکرولین و ... از منابعی غیر گلیسیریدی آنرا سنتز می کنند.

خرید اینترنتی گلیسیرین :

در جهان پیشرفته امروزی  و دسترسی آسان به اینترنت و فضای مجازی و همچنین  شیوع بیماری همه گیر کرونا بهتر است برای رعایت کردن  فاصله اجتماعی، خرید از طریق اینترنتی انجام شود. در این روز ها که مواد شوینده کاربرد بیشتری دارد و مشکل خشکی پوست همه گیر شده است، نیاز به مصرف گلیسیرین هم  بیشتر شده است چون گلیسیرین باعث نرمی پوست و رطوبت رسانی به پوست می شود. 
صنایع می توانند برای خرید اینترنتی گلیسیرین خوراکی به سایت فروشگاهی اینترنتی شرکت نیکو شیمی مراجعه کنند و گلیسیرین مورد نیاز خود را در بسته بندی ها و با حجم های گوناگون تهیه کنند.

مجموعه نیکو شیمی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های خرید و فروش مواد صنعتی و شیمیایی؛ مفتخر است که امکان خرید اینترنتی گلیسیرین را با بالاترین کیفیت و با قیمت بسیار مناسب برای صنایع مختلف و کارگاه‌های صنعتی و فروشندگان گران‌قدر مهیا کرده است​
برای خرید اینترنتی گلیسیرین با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 

بهترین مارک گلیسیرین KLK مالزی میباشد

گلیسیرین خوراکی :

گلیسیرین از موادی  است که از زمان های گذشته  انسان ها با خواص آن کم و بیش آشنایی داشتند و از آن برای شادابی پوست و مو استفاده می کردند.گلیسیرین برای حفظ سلامتی ناخن ها هم موثر می باشد. گلیسیرین خوراکی وارد شده از کشور مالزی ، بدون بو، بدون رنگ و مایع می باشد

قیمت گلیسیرین داروخانه :

قیمت گلیسیرین کارخانه - خرید گلیسیرین برای پوست 

فروش اینترنتی گلیسیرین : 

شرکت نیکوشیمی بزرگترین فروشنده گلیسیرین بصورت اینترنتی میباشد 

گلیسیرین چیست ؟

گلیسیرین یا گلیسرول یک مایع شفاف و بی بو می باشد که در اغلب چربی های حیوانی و گیاهی وجود دارد. جالب است بدانید که چربی هایی که در پوست شما وجود دارد، گلیسیرین می باشد. گلیسیرین تجاری را از روغن های گیاهی و یا از الکل پروپیلن می سازند که برای مصارف صابون سازی ،  آرایشی و بهداشتی و  مراقبت از پوست کاربرد دارد.​
گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو وشفافیست که بیشتردر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی ازجمله چربی های که درپوست شما هستن وجود دارن گلیسیرین تجاری ازمحصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا ازطریق الکل پروپیلن ساخته شده است که دربسیاری از صابون ها و محصولات مراقبت ازپوست استفاده میشود.
فقط مطمئن شوید که گلیسیرین گیاهی را بجای ماده مشتق شده ازمواد شیمیایی انتخاب کنید که بیشتر از مزایای آن بهره مند شوید 

گلیسیرین درداروسازی :

گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم های صورت بکارمیرود گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه میدارد ازاین ماده برای تهیه لوازم آرایشی استفاده میشود چون حلال خوبیست وباعث جذب رطوبت درپوست میشود وپوست را نرم و چرب میکند 
گلیسیرین همچنین توانایی حفظ آب و رطوبت پوست شمارودارد 
گلیسیرین بیشتر خوراکی و برای تولید صابون استفاده میشود بیشتر شرکت های تولید صابون گلیسیرین خود را از شرکت نیکوشیمی خریداری میکنند 
گلیسیرین یک نوع ضد عفونی کننده پوست هست و هیچ گونه عوارض جانبی ندارد 
گلیسیرین برای شوره سربسیار عالی میباشد 
شرکت نیکوشیمی گلیسیرین را بصورت 1کیلویی - 2کیلویی - 5کیلویی - 10کیلویی - 20کیلویی در کل ایران عرضه میکند 
نمایندگی اصلی فروش گلیسیرین در ایران فقط فقط شرکت نیکوشیمی میباشد 

دیگرنام های گلیسیرین :

  • glycerin
  • glycerine
  • Propanetriol

خواص گلیسیرین :

این ماده در داروسازی کاربرد زیادی دارد. از این ماده برای تهیه داروهای بیهوشی و ضد سرفه استفاده می شود.
از گلیسیرین برای ساخت لوسیون کرم های پوست صورت استفاده می شود و باعث حفظ رطوبت پوست صورت می گردد.
این ماده را می توان در بازسازی و ترمیم پوست مصرف کرد و همچنین نقش حفاظتی در مقابل عفونت ها و ترمیم کنندگی  زخم ها را دارد.
این ماده حلال بسیار خوبی است و با جذب رطوبت موجب نرم شدن پوست می شود به همین دلیل در ساخت لوازم آرایشی مصرف می شود.
 از گلیسیرین به شکل شیاف به منظور یک ملین هیپراسموتیک و یک نرم کننده عالی برای جلوگیری از ایجاد یبوست و شقاق مقعد استفاده می شود.
از گلیسیرین در ساخت خمیر دندان، شمع، صابون ها، دئودرانت استفاده می شود.
شرکت نیکوشیمی گلیسیرین را با کیفیت عالی و قیمت ارزان در ایران عرضه میکند 

خرید گلیسیرین خوراکی :

شرکت نیکو شیمی  تنها وارد کننده گلیسیرین خوراکی در ایران است. این گلیسیرین از کشور مالزی وارد می شود و دارای مجوز سازمان غذا و دارو نیز می باشد. بهترین مارک گلیسیرین خوراکی KLK  کشور مالزی می باشد.

قیمت گلیسیرین خوراکی :

در بازار قیمت های متفاوتی برای گلیسیرین مشاهده می شود. البته اگر گلیسیرین خوراکی جنس مرغوب و اصل را با کمترین قیمت یعنی زیر قیمت بازار می خواهید،  می توانید آن را در شرکت نیکو شیمی جستجو کنید. قیمت محصولات این شرکت  رقابتی می باشد و واسطه ها نیز حذف شده اند. با تماس با شرکت نیکو شیمی از هر نقطه کشور می توانید در کمترین زمان از قیمت گلیسیرین خوراکی مطلع شوید.​

قیمت گلیسیرین لیتری :

معمولا گلیسیرین با حجم های مختلف 1 لیتری، 4 لیتری ، 20 لیتری و بشکه های 250 لیتری برای مصارف گوناگون و نیاز مشتری عرضه می شود. قیمت گلیسیرین در مجموعه نیکو شیمی زیر قیمت بازار ولی با بالاترین کیفیت می باشد.​
جهت استعلام قیمت گلیسیرین با کارشناسان فروش شرکت نیکوشیمی در ارتباط باشید  
جهت دریافت قیمت گلیسیرین یا خرید گلیسیرین با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 
09126724265
09196030122
02133727494
شرکت نیکوشیمی 

اشتراک گذاری
  • توضیحات
  • نظرات

گلیسیرین :

این مایع همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده،مرطوب کننده،حجم دهنده،حلال یا شیرین کننده محصولات کیک،کنسرو،محصولات لبنی،مربا،کره و... مورد استفاده قرار  می گیرد.
گلیسیرین گلیسرول مایعی است بی رنگ و شفاف که در آب قابل حل می باشد.
شرکت نیکو شیمی فعال در زمینه تولید گلیسیرین و دیگر مواد شیمیایی کاربردی صنایع، امکان خرید گلیسیرین را از طریق خرید اینترنتی گلیسیرین برای صنایع مختلف و کارگاه‌های صنعتی فراهم نموده است.

قیمت محلول گلیسیرین :

گلیسیرین شرکت نیکوشیمی در ابعاد 1 لیتری،4 لیتری،10لیتری،20لیتری،بشکه 250کیلویی در اختیار مشتریان گرامی قرار میگیرد.
 

معرفی گلیسیرین :

گلیسیرین که با نام گلیسرول و گلیسیرین گیاهی نیز شناخته می شود، یک مایع شفاف است که غلظتی شربت مانند دارد و معمولا از روغن سویا، نارگیل و یا روغن خرما ساخته می شود.
همچنین گلیسیرین یک قند الکل است که از محصولات حیوانی، گیاهی یا نفتی حاصل می شود، این ماده به ویژه در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش گلیسیرین که یک ماده رایج در داروهایی از جمله شیاف ها، داروهای ضد سرفه و بیهوشی است، توسط شرکت نیکو شیمی انجام می شود.

خرید گلیسیرین :

از دیگر کاربردهای گلیسیرین استفاده از آن در محصولاتی مانند صابون، خمیردندان، شمع، لوسیون و دئودرانت را می توان نام برد.
گلیسیرین همچنین می تواند به عنوان یک ترمیم کننده پوست مورد استفاده قرار بگیرد و باعث محافظت در برابر عفونت و تقویت بهبود زخم شود. هر چند که به طور کلی گلیسیرین ماده ای بی خطر محسوب می گردد اما با این وجود احتمال بروز واکنشات آلرژیک در برخی افراد در اثر استفاده از آن وجود خواهد داشت.


خواص گلیسیرین :

این ماده در داروسازی کاربرد زیادی دارد. از این ماده برای تهیه داروهای بیهوشی و ضد سرفه استفاده می شود.
از گلیسیرین برای ساخت لوسیون کرم های پوست صورت استفاده می شود و باعث حفظ رطوبت پوست صورت می گردد.
این ماده را می توان در بازسازی و ترمیم پوست مصرف کرد و همچنین نقش حفاظتی در مقابل عفونت ها و ترمیم کنندگی  زخم ها را دارد.
این ماده حلال بسیار خوبی است و با جذب رطوبت موجب نرم شدن پوست می شود به همین دلیل در ساخت لوازم آرایشی مصرف می شود.
 از گلیسیرین به شکل شیاف به منظور یک ملین هیپراسموتیک و یک نرم کننده عالی برای جلوگیری از ایجاد یبوست و شقاق مقعد استفاده می شود.
از گلیسیرین در ساخت خمیر دندان، شمع، صابون ها، دئودرانت استفاده می شود.



خواص گلیسیرین

گلیسیرین مایعی بی بو و رنگ است که در بیشتر چربی های گیاهی و حیوانی قابل یافت میباشد و دارای خاصیت نرم کننده و مرطوب کننده میباشد و دارای خاصیت های زیادی ازقبیل:
  • پیشگیری از چین و چروک پوست
  • حفظ رطوبت پوست
  • حفظ طراوت پوست
  • درمان زبری پوست
  • ضد عفونی کننده پوست
  • پاک کننده صورت
  • درمان شوره سر
  • نازک شدن موها
  • جلوگیری از شکنندگی مو
  • رشد مو
  • از بین برنده جوش
  • تقویت پوست زیر چشم
  • آرایشی و بهداشتی 
  • روغن کاری ابزاری 
  • و...میباشد.

فروش اینترنتی گلیسیرین :

شرکت نیکو شیمی دارنده سایت فروش اینترنتی گلیسیرین خوراکی در غلظت‌های مختلف، دربسته بندی‌های متفاوت با حجم‌های متغیر از شما مصرف‌کنندگان گرامی برای بازدید و خرید از محصولات خود دعوت به عمل می‌آورد.​

کاربرد گیلیسیرین :

گیلیسیرین تنها برای مصارف زیبایی و مراقبت های پوستی مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه در داروسازی نیز از این ماده استفاده میکنند و میتوان برای درمان یبوست نیز از گلیسیرن استفاده کرد.

فروش گلیسیرین :

شرکت نیکو شیمی، شرکتی نمونه برای توزیع و فروش گلیسیرین می باشد تا این ماده لازم  و ضروری به سهولت در اختیار صنایع و کارخانه ها قرار گیرد. بیشترین کاربرد این ماده در صنایع داروسازی و تهیه لوازم بهداشتی و آرایشی می باشد. ​
جهت خرید و فروش گلیسیرین و یا هر محصول دیگری اعم از  خرید اسانس های خوراکی و صنعتی میتوانید به ما اعتماد نمایید چراکه شرکت نیکو شیمی با اخذ قرار داد با شرکت های بزرگ صادرات گلیسیرین معتبر ترین مرکز فروش گیلیسیرین در ایران میباشد.

خرید اینترنتی گلیسیرین :

در جهان پیشرفته امروزی  و دسترسی آسان به اینترنت و فضای مجازی و همچنین  شیوع بیماری همه گیر کرونا بهتر است برای رعایت کردن  فاصله اجتماعی، خرید از طریق اینترنتی انجام شود. در این روز ها که مواد شوینده کاربرد بیشتری دارد و مشکل خشکی پوست همه گیر شده است، نیاز به مصرف گلیسیرین هم  بیشتر شده است چون گلیسیرین باعث نرمی پوست و رطوبت رسانی به پوست می شود. 
صنایع می توانند برای خرید اینترنتی گلیسیرین خوراکی به سایت فروشگاهی اینترنتی شرکت نیکو شیمی مراجعه کنند و گلیسیرین مورد نیاز خود را در بسته بندی ها و با حجم های گوناگون تهیه کنند.

مجموعه نیکو شیمی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های خرید و فروش مواد صنعتی و شیمیایی؛ مفتخر است که امکان خرید اینترنتی گلیسیرین را با بالاترین کیفیت و با قیمت بسیار مناسب برای صنایع مختلف و کارگاه‌های صنعتی و فروشندگان گران‌قدر مهیا کرده است.​
برای خرید اینترنتی گلیسیرین با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 
(زیر قیمت بازار بعلت واردات مستقیم ) 

قیمت گلیسیرین :


قیمت گلیسیرین ممکن است در شرکت های مختلف متفاوت باشد و در بازار با قیمت های متنوعی به فروش برسد ولی می بایست جهت خرید موفق و به صرفه مخصوصا خریدهایی که به صورت عمده و در حجم بالا انجام می شود واسطه ها را حذف نمود. قیمت گلیسیرین و هرگونه محصولی در شرکت نیکوشیمی زیر قیمت بازار و به صورت کاملا رقابتی می باشد چراکه واسطه ای وجود ندارد و شما خرید اسانس کشمش را از شرکتی انجام می دهید که به صورت مستقیم مواد اولیه و محصولات را وارد کشور میکند و هیچ واسطه ای در این بین وجود ندارد لذا کاملا منطقی می باشد که قیمت گلیسیرین یا هر گونه محصولات مشابه و یا هر اسانس خوراکی و صنعتی در شرکت نیکو شیمی پایین تر از قیمت بازار باشد.

**ارسال به تمام ایران دراسراع وقت ** 

دیگرنام های گلیسیرین :

  • glycerin
  • glycerine
  • Propanetriol

تاریخچه گلیسیرین :

در سال 1779 توسط Scheel​ کشف شد 

فرمول شیمیایی گلیسیرین :

C3H8O3

خطرات گلیسیرین :

گلیسیرین هیچگونه خطری برای بدن ندارد بلکه استفاده ازگلیسیرین فواید زیادی دارد 

سفارش خرید گلیسیرین :

برای خرید گلیسیرین خوراکی یا قیمت گلیسرین لیتری با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 

فرق گلیسیرین خوراکی با صنعتی چیست :

این ماده به دلیل اینکه رطوبت را به خوبی به خود جذب می کند، در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده و حلال مورد استفاده قرار می گیرد و در برخی اوقات برای حفظ غذا  نیز کاربرد دارد.​
فرق گلیسیرین خوراکی با گلیسیرین صنعتی کیفیت و فقط گلیسیرین خوراکی را میتوان خورد ولی گلیسیرین صنعتی خوراکی نمیباشد 

مضرات گلیسیرین : 

گلیسیرین برای بدن هیچگونه عوارضی ندارد 
بیشتر مردم سوال دارند گلیسیرین را از کجا بخریم ما پیشنهاد میکنیم فقط فقط از شرکت نیکوشیمی بخرید 

طرز تهیه گلیسیرین : 

برای تهیه گلیسیرین فقط کافیست با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 

گلیسیرین چیست ؟

گلیسیرین یا گلیسرول یک مایع شفاف و بی بو می باشد که در اغلب چربی های حیوانی و گیاهی وجود دارد. جالب است بدانید که چربی هایی که در پوست شما وجود دارد، گلیسیرین می باشد. گلیسیرین تجاری را از روغن های گیاهی و یا از الکل پروپیلن می سازند که برای مصارف صابون سازی ،  آرایشی و بهداشتی و  مراقبت از پوست کاربرد دارد.​
گلیسیرین یک ترکیب شیمیایی است. در مورد حالت این باید گفت یک مایع بسیار غلیظ و چسبنده است که دارای طعمی نسبتاً شیرین است. ترکیب شیمیایی این ماده در اکثر چربی‌ها موجود می‌باشد این ماده مصارف عمده‌ای در صنایع غذایی و همچنین در صنایع داروسازی و تهیه لوازم آرایشی دارد. این ماده دارای خاصیت حلالیت در آب نیز است این ماده شیمیایی در دو حالت مایع و جامد تولید می‌شود.

شیوه تولید گلیسیرین :

این ماده را می‌توان هم از منابع گیاهی و هم از منابع حیوانی تهیه کرد. در فرایندهای هیدرولیز و به‌وسیله فعالیت‌های شیمیایی پیچیده‌ای ماده گلیسرول که پایه ساخت گلیسیرین است تولید و ساخته می‌شود.
از منابع گیاهی این ماده می‌توان به سویا و نخل اشاره کرد و پیه حیوانات اهلی از منابع حیوانی این ماده شیمیایی است.

موارد مصرف گلیسیرین :

  • استفاده در صنایع غذایی: در صنایع غذایی از این ماده شیمیایی به‌عنوان یک روان کننده و طعم‌دهنده کاربرد فراوان دارد. این ماده به ماندگاری مواد غذایی کمک می‌کند. همچنین در مواد خوراکی کم‌چربی نیز استفاده می‌شود برای نمونه در کیک و کلوچه‌ها، در مورد مصرف انسان باید گفت که این ماده شیمیایی از نظر سازمان های نظارتی در زمینه مواد خوراکی به عنوان یک ماده خوراکی با درصد بالایی از کالری معرفی شده است. 
  • استفاده‌شده در زمینه‌ی پزشکی، دارویی و لوازم‌آرایشی: این ماده به‌طور وسیع در صنایع دارویی و لوازم بهداشت شخصی استفاده می‌شود. این ماده در داروهای ضد آلرژی، داروهای ضد سرماخوردگی، خمیردندان، دهان‌شویه، کرم‌های مراقبت از پوست، خمیر اصلاح، انواع صابون‌ها و شامپوها کاربرد زیادی دارد. این ماده دارای خاصیت جذب رطوبت بسیار بالایی است و هنگامی که به پوست برخورد می کند رطوبت را در لایه های بالایی پوست حفظ می کند؛ و به دلیل دارا بودن همین خاصیت جذب رطوبت بالا، باعث شده که از آن در تولید انواع کرم های مراقبت پوست استفاده شود. 
  • استفاده به‌عنوان مایع سیگار الکترونیک: این ماده به همراه پروپلین از مواد اصلی ساخت سیگارهای الکتریکی به شمار می‌رود.
  • استفاده به‌عنوان ضد یخ: این ماده به دلیل اینکه یک ترکیب غیر یونی است و در پیوند هیدروژنی با مولکول‌های آب است. از تشکیل یخ به‌خوبی جلوگیری می‌کند؛ به همین علت در ساخت ضدیخ‌ها کاربرد زیادی دارد.
  • در تولید مواد شیمیایی واسطه: این ماده به‌عنوان یک ماده واسط در تولید نیتروگلیسیرین دخیل است که ماده بسیار حیاتی برای تولید مواد منفجره است.
  • در تأمین سوخت موتورهای احتراق داخلی: از این ماده در تهیه و تأمین سوخت موتورهای احتراقی استفاده می‌شود.
  • در تهیه عصاره های گیاهی: این ماده شیمیایی کاربرد بسیار زیادی در ساخت و تولید عصاره های گیاهی دارد؛ به طوری که شرکت های دخیل در امر تولید عصاره های گیاهی، ابتدا گیاهان را در مخازن آب گرم نگهداری می کنند و پس از افزودن گلیسیرین، عمل استحصال عصاره گیاهی را به انجام می رسانند.
شرکت نیکو شیمی برای دسترسی بهتر صنایع و کارخانه‌ها تولید مواد صنعتی به گلیسیرین، اقدام به فروش گلیسیرین نموده است؛ تا این ماده چسبناک مورد مصرف این صنایع به‌راحتی به دست مصرف‌کنندگان عزیز این محصول صنعتی، در کمترین زمان ممکن برسد

خرید گلیسیرین گیاهی :

شرکت نیکو شیمی  تنها وارد کننده گلیسیرین خوراکی در ایران است. این گلیسیرین از کشور مالزی وارد می شود و دارای مجوز سازمان غذا و دارو نیز می باشد. بهترین مارک گلیسیرین خوراکی KLK  کشور مالزی می باشد.​

فروش آنلاین گلیسیرین :

شرکت نیکو شیمی با استفاده از تکنولوژی برتر امروز یعنی فضای مجازی اقدام به فروش آنلاین گلیسیرین کرده است تا هموطنان عزیز به راحتی و در کمترین زمان  بتوانند گلیسیرین مورد نیاز خود را فراهم کنند.

خرید و فروش آنلاین گلیسیرین :

به منظور خرید و فروش آنلاین گلیسیرین در دنیای پیشرفته امروزی می توانید به شرکت نیکو شیمی اعتماد کنید . این شرکت معتبرترین مرکز صادرات و واردات گلیسیرین در ایران می باشد.
شرکت نیکو شیمی معتبرترین و مهم ترین مرکز فروش گلیسیرین در ایران محسوب می شود. این شرکت وارد کننده گلیسیرین از کشور مالزی نیز می باشد تا نیاز کشور را تامین کند.

جهت استعلام قیمت گلیسیرین با کارشناسان فروش شرکت نیکوشیمی در ارتباط باشید  ​
جهت دریافت قیمت گلیسیرین یا خرید گلیسیرین با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید
09126724265 
09196030122
02133727494 
شرکت نیکوشیمی


شرکت نیکوشیمی معتبر ترین مرکز فروش گلیسیرین ( Glycerin ) 

لیست نظرات

5/5 0 0 0

محصولات مرتبط

با ما در تماس باشید