هیتر آزمایشگاهی چیست ؟
هیتر آزمایشگاهی چیست و چه وظیفه ای در آزمایشگاه دارد؟
در آزمایشگاه یکی از کارهایی که نیاز به انجام دادن آن بوده حرارت دادن موادی است که در این محیط وجود دارد. فرآیندهای مختلف حرارت دهی را با استفاده از هیتر آزمایشگاهی انجام میدهند. این دستگاه انواع متنوعی دارد که از نظر سایز و کارایی متفاوت از یکدیگر هستند. از جمله هیترهای پرکاربرد موجود در بازار میتوان به هیتر استیرر، هیتر صنعتی و هیتر منتل اشاره کرد. این دستگاه هر چند که مزایای زیادی دارد اما عدم کار کردن اصولی با آن خطرات زیادی را با خود به همراه دارد. برای کارایی بیشتر هیتر در برخی از مواقع به آن همزن نیز اضافه میکنند. در زمانی که همزن در این دستگاه وجود داشته باشد آن را هات پلیت میگویند. برای کسب اطلاعات کامل و بیشتر در خصوص این تجهیزات آزمایشگاه ما را در ادامه دنبال کنید.
هیتر آزمایشگاهی چیست؟
هیتر آزمایشگاهی به وسیله ای گفته میشود که با کمک جریان برق گرمادهی به انواع مواد را انجام میدهد. این وسیله اجزای متفاوتی دارد که مهم ترین آن شامل فیوز، بدنه، صفحه، درجه تنظیم دما و سرعت و ... میشود. با استفاده از دستگاه علاوه بر اینکه میتوان مواد جامد را حرارت داد بلکه برای مایعات نیز گزینه بسیار خوبی است.
این دستگاه دو حالت دیجیتالی و آنالوگ داشته که روش کار کردن با هر کدام فرق میکند. کار کردن با محصولات دیجیتالی امروزه طرفداران بیشتری دارد چون بسیار راحت و دقیق تر از آنالوگ است. صفحه ای که درون هیتر قرار گرفته از جنسهای متعددی همچون آلومینیوم و سرامیک ساخته میشود که توجه به آن بسیار مهم میباشد. باید بدانید که علاوه بر ایران کشورهای دیگری نیز در زمینه ساخت هیتر فعالیت دارد به همین خاطر محصولات کشورهای متنوعی در بازار به فروش میرسد. از جمله این کشورها میتوان به آلمان و چین اشاره کرد.
خرید اینترنتی هیتر آزمایشگاهی:
در صورتی که از فروشگاههای حضوری نتوانستید هیتر آزمایشگاهی با کیفیت مورد نظرتان را تهیه کنید میتوانید از طریق فروشگاههای اینترنتی خرید را انجام دهید. برای خرید اینترنتی هیتر سایتهای بسیار زیاد در پیش روی شما قرار دارد که باید پس از بررسی معتبرترین آن را انتخاب کنید. مقایسه قیمت انواع هیتر و بررسی اجزای داخلی آن بدون هیچ رفت و آمدی تنها از طریق این روش خرید میسر میشود.
کاربرد هیتر آزمایشگاهی:
هیتر آزمایشگاهی از هر نوع شامل همزن دار و بدون همزن که باشد در موقعیتهای مختلفی قابلیت استفاده دارد. این محصول نه تنها در آزمایشگاه استفاده میشود بلکه در صنعت نیز به کار میرود. در منزل بسیاری از افراد نیز این دستگاه به عنوان گرم کننده دارای کاربرد است. در ادامه کاربرد هر کدام از هیترها به صورت مجزا توضیح داده شده است.
هیتر منتل: این محصول از آن دسته از هیترهایی بوده که درون آن همزن قرار دارد. در مواقعی که به دمایی معادل صد الی هفتصد درجه سانتی گراد نیاز بوده از این هیتر استفاده میشود.
هیتر شیکر: این دستگاه به هنگام گرم کردن به روشهای مختلفی همچون دورانی و لرزشی نیز فرآیند هم زدن را انجام میدهد.
هیتر استیرر: به صورت رایج در آزمایشگاه مایعات را با استفاده از این نوع هیتر هم میزنند و گرم میکنند. برای گرم کردن مایعات با استفاده از این هیتر بهترین کار این بوده که آن را در ظروفی از جنس شیشه قرار داد.
هیتر دیجیتالی استیرر: این نوع هیتر بسیار مجهز و پیشرفته تر از همه محصولات نامبرده شده میباشد. برای آزمایشگاههای که نیاز به دستگاههای دقیق باشد از این محصول استفاده میشود.
فروش اینترنتی هیتر آزمایشگاهی:
در زمینه فروش انواع هیتر آزمایشگاهی با کیفیتهای مختلف سایت نیکوشیمی فعالیت گسترده دارد. دستگاههای موجود در سایت نیکوشیمی دارای صفحه نمایش بوده که از طریق آن میتوان اطلاعات دقیقی در خصوص دما بدست آورد. در صورتی که نمیدانید کدام یک از هیترها برای هدف شما مناسب است با بخش پشتیبانی سایت تماس برقرار کنید. این افراد به شما اطلاعات دقیقی در خصوص انواع هیتر میدهند.
ویژگی های هیتر آزمایشگاهی:
هیتر آزمایشگاهی را کاملا بر اساس استانداردهای جهانی مشخص شده ساخته اند و به همین خاطر ایمنی در حین کار را تضمین میکند. کار کردن با این دستگاه بسیار راحت است. افراد مبتدی نیز به راحتی و پس از مدت کوتاهی کار کردن با این دستگاه را یاد میگیرند. میزان دمایی که هر کدام از هیترها قادر به تولید کردن آن بوده با یکدیگر فرق میکند. برخی از آنها دمای بسیار بالایی را ایجاد کرده و بعضی دیگر تنها دمای کمی را از خود منتشر مینمایند. هیتر آنالوگ محصولی است که دمای آن قابلیت تنظیم نداشته و در مواردی که دما حساس نباشد از آن استفاده میکنند.
خرید هیتر آزمایشگاهی:
با توجه به اینکه در کارهای آزمایشگاهی دقت و حساسیت در کار بسیار مهم است خرید هیتر امری بسیار مهم محسوب میشود. در هنگام خرید باید وجود یا عدم وجود همزن، دیجیتالی و آنالوگ بودن، محدوده دمایی که دستگاه اندازه گیری میکند را به صورت دقیق بررسی نمایید. در کنار موارد گفته شده وارداتی و صادراتی بودن هیتر آزمایشگاهی نیز از جمله مواردی بوده که باید به آن دقت شود.
فروش هیتر آزمایشگاهی:
شرکتهای تولید کننده هیتر آزمایشگاهی در داخل و خارج این محصول را تولید کرده و سپس از طریق مراکز فروش عرضه مینمایند. تعدد در مراکز فروش این دستگاه موجب شده به راحتی بتوان دستگاه با مشخصات مورد نظر را تهیه کرد. قیمت هر کدام از دستگاههای هیتر در مراکز فروش مختلف متغییر است و بر اساس برند تولید کننده، کارایی و روش خرید مشخص میشود.
جهت استعلام قیمت قیمت هیتر آزمایشگاهی با کارشناسان فروش شرکت نیکوشیمی در ارتباط باشید
09126724265
09196030122
02133727494
شرکت نیکوشیمی