اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل
اسانس نارگیل

اسانس نارگیل

نارگیل را میتوان در کشور های آفریقایی، جنوب شرق آسیا و هندوستان مشاهده کرد که با استفاده از تقطیر نارگیل، اسانس آن به دست می‌آید.

بسته بندی: ۱ و ۲ و ۱۰ و ۲۵ کیلویی

دسته بندی:

اسانس نارگیل کاربرد درمانی داشته که در تولید برخی محصولات غذایی نیز بکار برده میشود؛ علاوه  بر آن در بسیاری از موارد جهت جلوگیری از موخوره و افزایش سرعت رشد مو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

اسانس نارگیل چیست؟

نارگیل از میوه های گرمسیری است که در مناطق آفریقایی و جنوب شرق آسیا، کشور هندوستان، فیلیپین و در صدر همه اندونزی پرورش می یابد. با تقطیر این میوه، اسانس آن به دست می آید. این اسانس از نظر ارزش غذایی دارای رتبه بندی بالایی است که در تولیدات صنایع غذایی و مواد بهداشتی و البته درمان و زیبایی کاربرد دارد. اسانس نارگیل از دسته اسانس های پرطرفدار میان مشتریان در بازار است که در تولید صنایع غذایی مانند نان، کیک، بیسکویت و نوشیدنی و ... کاربرد ویژه ای دارد. نارگیل دارای اسیدهای چرب اشباع شده اما بی ضرر است که این نوع از چربی برای بدن مفید است از طرفی این میوه دارای لوریک اسید بالا است که برای کنترل کلسترول مفید است، جالب است بدانید که نارگیل 61 درصد فیبر بدن را تامین می کند. اسانس گرفته شده از این میوه نیز دارای خواصی از این دست است، علاوه بر خواص خوراکی که این میوه دارد دارای خاصیت های درمانی زیادی نیز هست که از اسانس مایع آن می توان در این مورد بهره گرفت. اسانس روغنی نارگیل در کشورهای زیادی تولید می شود و از آن در موارد فوق الذکر استفاده می کنند.

اسانس نارگیل درسراسر جهان ارزش غذایی بالایی دارد.

کاربرد اسانس نارگیل در صنایع غذایی ، بهداشتی درمانی

اسانس روغنی نارگیل دارای مزایا و کاربردهایی است که این محصول را در نوع خود بی نظیر کرده است. این اسانس به عنوان یک مرطوب کننده برای مراقبت از پوست شما به بهترین نحو عمل می کند، اگر دارای پوستی خشک هستید می توانید کرم هایی محتوی اسانس نارگیل را استفاده کنید تا رطوبت کافی با استمرار در استفاده به پوست شما برسد. بهتر است بدانید که این محصول در مراقبت از موی شما نیز به صورتی عالی عمل می کند به طوری که موهای شما را از موخوره و ریزش حفظ کرده و برای درخشندگی و براق بودن موها استفاده از اسانس روغنی نارگیل به شما پیشنهاد می شود. این اسانس سر شار از ویتامین های A و C است که به صورت حلال در روغن و آب تولید می شود و حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است که این خاصیت در درمان بیماری هایی مانند آنفولانزا و تبخال بسیار کاربردی است. این اسانس به عنوان طعم دهنده در تولید بیسکویت و کیک کاربرد بسیار زیادی دارد که خواص آن با مرغوبیت کالا بالا می رود.  در تولید ضد آفتاب ها اسانس روغن نارگیل استفاده می شود زیرا این اسانس هم رایحه ی خوبی به لوازم آرایشی می دهد و هم از طرفی خاصیت جلوگیری از آفتاب سوختگی را دارد. بهتر است بدانید که این اسانس در رفع چین و چروک پوست صورت موثر است و در درمان ترک لب به خوبی عمل می کند. اسانس روغنی نارگیل تاثیر فوق العاده ای در سلامتی دارد که دارای ارزش غذایی بالا است و این اسانس محتوی مواد مغذی است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است، که از طریق استفاده ی میوه ی نارگیل یا استفاده از اسانس آن در خوراکی ها حاصل می شود و در موارد زیبایی و پوست هم همانطور که اشاره شد این اسانس تاثیر فوق العاده ای بر روی زیبایی شما خواهد داشت​.

کاربرد اسانس نارگیل

  • تولید نان
  • تولید کیک
  • بیسکویت
  • انواع نوشیدنی
  • تولید آب نبات
  • تولید آدامس
  • تولید دمنوش
  • تولید شکلات
  • تولید ژله

دربسته بندی 1K-2K-5K-10K-20K

طرزتهیه اسانس نارگیل

با تقطیر نارگیل اسانس نارگیل استخراج میشود. با تقطیر میوه ی نارگیل، اسانس نارگیل به دست می آید، که به صورت مایع و حلال در آب و روغن است، این اسانس دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. کاربرد آن در تولید صنایع غذایی اعم از نان، بیسکویت، کیک و نوشیدنی و ... است.

شرکت نیکوشیمی طعم دهنده نارگیل را بصورت عمده و جزیی به کارخانه ها با قیمت رقابتی و ارزان عرضه میکند.

واردات اسانس نارگیل

جهت استعلام قیمت اسانس نارگیل با کارشناسان شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید.

جهت دریافت قیمت اسانس نارگیل یا خرید اسانس نارگیل با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید.

خرید اسانس نارگیل

می توان گفت اسانس نارگیل از اسانس های پرطرفدار در بین مشتریان است که این اسانس از پرفروش ترین محصولات شرکت نیکوشیمی است.

(زیر قیمت بازار بعلت واردات مستقیم )

واردات اسانس نارگیل و فروش اسانس نارگیل داخل ایران فقط توسط شرکت نیکوشیمی میباشد.

خرید اینترنتی اسانس نارگیل

شرکت نیکو شیمی این مواد را به صورت خالص در اختیار شما قرار می دهد، می توانید برای خرید اسانس نارگیل یا خرید اینترنتی اسانس نارگیل به صورت حضوری یا اینترنتی به این شرکت مراجعه نمایید. برای آگاهی از قیمت ها می توانید به سایت رجوع کنید و با شماره تلفن های موجود تماس حاصل کنید.​​

برای خرید اینترنتی اسانس نارگیل میتوانید به سایت شرکت نیکوشیمی مراجعه کنید.

محصول کشور آلمان - فرانسه با مجوز از غذا و دارو میباشد. شرکت نیکوشیمی

فروش اسانس نارگیل خوراکی حلال در آب و روغن بصورت مایع میباشد.

اسانس نارگیل یکی از پرفروش ترین محصولات شرکت نیکوشیمی میباشد.

فروش اسانس نارگیل

اسانس نارگیل با دارا بودن فیبر و ویتامین های A و C یکی از پر خاصیت ترین اسانس میوه های گرمسیری میباشد. موارد استفاده این اسانس علاوه بر نوشیدنی ها و خوراکی ها، در خوشبو کردن انواع مواد شوینده،شمع و آرایشی میباشد.

شرکت نیکو شیمی با سابقه واردات انواع اسانس های طبیعی و گیاهی معتبر ترین مرکز فروش اسانس اسانس نارگیل (آلمان - فرانسه ) حلال در آب و روغن در ایران میباشد.

فروش اینترنتی اسانس نارگیل

شرکت نیکو شیمی تنها وارد کننده ی این اسانس در ایران است که مستقیما از کشورهای فرانسه و آلمان این محصول را وارد می کند و اقدام به فروش اسانس نارگیل در سراسر کشور می نماید، به همین دلیل شما می توانید این اسانس را با قیمت مناسبتری نسبت به بازار تهیه کنید و کیفیت این محصول را با دیگر محصول های مشابه در بازار مقایسه کنید تا از سطح بالای کیفیت این محصول اطمینان حاصل کنید، از طرفی فروش اینترنتی اسانس نارگیل هم از طریق سایت شرکت نیکو شیمی امکان پذیر است.

0

نظر درباره این موضوع نوشته شده است

ارسال نظر

ارسال

محصولات مرتبط