شرکت نیکوشیمی بزرگترین فروشنده اسانس
نمونه هایی از کاربرد اسانس :
اسانس ها یا روغن های فرار جزو مهمترین مواد موثر گیاهان دارویی هستند که میتوان آنها را در بخش های متفاوت گیاهان دارویی یافت. کاربرد اسانس ها در صنایع غذایی و دارویی و غیره کاملا مشهود است. اسانس ها را روغن های فرار، روغن های اثیری، اترولئا نیز می گویند، مانند روغن میخک، روغن گل سرخ یا روغن نعناع که از گیاهان گل سرخ و نعناع گرفته شده اند. برای خرید آن ها باید به کاربرد اسانس ها و خواص شان توجه کنید. البته اسانس ها به دو دسته ی خوراکی و شیمیایی تقسیم میشوند که هر کدام ترکیبات و کاربرد های متفاوتی دارند. برای مثال اسانس های خوراکی خاصیت های درمانی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدان و.. دارند و اسانس های شیمیایی در صنایع شمع سازی، خوشبوکننده ها و غیره کاربرد دارند.
اسانس های گیاهی اغلب رنگی ندارند به ویژه وقتی که تازه تهیه شده باشند و تیره بودن برخی از آنها به دلیل این است که در گذر زمان اکسید و رزینی می شوند زیرا نسبت به نور، اکسیژن و دما حساس هستند. بنابراین برای بی رنگ ماندن و تغییر نکردن اسانسها باید آنها در ظروف سربسته و مات به دور از نور خورشید در جای خنک و خشک نگهداری کرد .
چگالی اسانس ها در چگالی آب کمتر است. وزن آن ها سبک تر از آب بوده و در آب حل نمیشوند روی آب قرار میگیرند. برای همین میتوان اسانسی که استخراج شده است و روی آب قرار گرفته را به وسیله شیر تخلیه سازی جدا کرد.
تاریخچه اسانس :
استفاده از اسانسهای گیاهی به منظور درمان بیماری های عفونی و سرطانی ها از دیر باز حائز اهمیت بوده است و علم کنونی در صدد آن است تا با مطالعه و تحقیق در این زمینه، از اسانس های گیاهی در درمان بیماری ها استفاده کند. تاریخچه اسانس به زمان ابن سینا بازمیگردد. او برای اولین بار با شیوه تقطیر عطر گل ها را گرفت. البته در حقیقی بودن این موضوع که ابن سینا اولین نفر بوده است یا نه، اختلاف نظرات فراوانی وجود دارد. به طور اسانس ها از دیرباز مورد استفاده مردم بوده اند مثلا گلاب گیری از گل سرخ در تمدن ایرانی از قدیم جای دارد، مصریان باستان نیز از اسانس گیاهان برای مناسک مذهبی و دیگر مصارف آرایشی بهداشتی استفاده میکردند. در یونان باستان نیز از این اسانس ها برای ماساژ بدن و تسکین درد بدن استفاده میکردند. در هند نیز از بوی خوش اسانس گیاهان برای خوشبو کردن معابد و غیره استفاده میکردند.
تفاوت اسانس و عصاره :
شاید شما هم روی محصولات مختلف کلمه اسانس و عصاره را دیده باشید . اما آیا میدانید فرق اسانس و عصاره چیست؟
به طور کلی عصاره ها محلول هایی هستند که تمامی مواد مفید گیاهان (ویتامین ها، املاح گیاه، تانن و اسانس) را شامل میشوند. در واقع اسانس ها بخشی از عصاره های گیاهی هستند. پس میتوان به این تفاوت نیز اشاره کرد که در برخی از موارد و کاربرد ها، عصاره ها اثر بخشی بیشتری دارند. اما اسانس ها محلول هایی معطر هستند که به روش های گوناگون یا اغلب با روش جداسازی با تقطیر به دست می آیند. تفاوت اصلی اسانس و عصاره در این است که عصاره ها حلال های مختلفی مثل آب و الکل دارند . این دو در مواد تشکیل دهنده، شیوه تولید و کاربردشان با یکدیگر متفاوتند.
روش های تولید اسانس :
برای تولید اسانس روش های گوناگونی وجود دارد که از طریق آن ها میتوان این روغن های فرار را استخراج کرد. یکی از پرکاربردترین شیوه ها، تقطیر با آب و بخار آب است. در این روش از دستگاه تقطیر استفاده میشود. که در گلاب گیری کاربرد دارد. یکی دیگر از روش ها، پرس یا فشار دادن سرد است، در این فرایند با فشرده سازی گیاهان آب و اسانس آن ها خارج میشود. این شیوه مناسب براي توليد مرکبات به ویژه تمشک و توت و فرنگی و سیب و… است. روش بعدی استفاده از حلال هایی مانند الکل و حلال های شیمیایی مناسب مثل تولوئن، هگزان، پنتن، بنزن می باشد.
بهترین اسانس خوراکی :
اسانس های خوراکی به سه دسته محلول در آب، محلول در روغن و محلول در الکل تقسیم میشوند. دسته محلول در آب در صنایع غذایی بیشترین کاربرد را دارد. از بهترین اسانس های خوراکی میتوان به اسانس خوراکی میوه هایی مثل موز، سیب، پرتقال، نعنا و… اشاره کرد. بیشترین کاربرد اسانس در تولید کیک و بستنی و شکلات و کلوچه و چای و قهوه هستند.
خرید اسانس های خوراکی :
شاید بعد از خواندن همه این مطالب و کاربرد های اسانس ها، این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اسانس خوراکی از کجا بخریم؟ فروش اسانس های مختلف خوراکی و صنعتی توسط شرکت های معتبر اینترنتی قابل انجام است. بنابراین می توانید برای خرید اسانس خوراکی و… از طریق فروشگاه های اینترنتی و حضوری معتبر اقدام کنید. فروش اسانس خوراکی و صنعتی توسط شرکت معتبر اینترنتی نیکوشیمی انجام میگیرد. بنابراین می توانید برای خرید اسانس خوراکی و اطلاع از قیمت آن به سایت شرکت نیکوشیمی nikoshimi.com مراجعه بفرمایید.