اسانس سقز

خلاصه

فروش اسانس سقزحلال درآب وروغن بصورت مایع میباشد 

فروش اسانس سقز :

شرکت نیکوشیمی یهترین فروشنده اسانس سقز میباشد ​
دربسته بندی 1K-2K-5K-10K-20K4

خرید اسانس سقز :

برای خرید اسانس سقز با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید ​
واردات اسانس سقز و فروش اسانس سقز داخل ایران فقط توسط شرکت نیکوشیمی میباشد 

اسانس سقز :

توجه به گیاهان دارویی و کاربرد آن در صنایع مختلف در سال های اخیر رواج بسیاری داشته است. پزشکان و کارشناسان دارویی با کشف خواص بی شمار گیاهانی دارویی در درمان بیماری ها از آن استفاده می کنند. برخی گیاهان مانند پسته کوهی کاربردهای فراتر از دارویی داشته و تمام بخش های گیاه را می توان فرآوری کرد، از جمله اسانس سقز که جنبه های دارویی و صنعتی زیادی دارد. ​

خرید اینترنتی اسانس سقز :

برای خرید اینترنتی اسانس سقز با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 
اسانس سقز محصول کشور آلمان - فرانسه با مجوز از غذا و دارو میباشد. شرکت نیکوشیمی

فروش اینترنتی اسانس سقز :

شرکت نیکوشیمی بهترین فروشنده اسانس سقز بصورت اینترنتی میباشد 

اسانس سقز چیست ؟

گیاه پسته کوهی یا پسته وحشی در مناطق غربی کشور می روید، و در بین بومیان به نام بنه شناخته می شود. نام علمی آن Pistacia Atlantica است و جزو گیاهان قدیمی و شناخته شده می باشد. از ریشه، میوه و شیره این گیاه استفاده های زیادی می شود. در توضیح اینکه اسانس سقز چيست ، باید گفت شیره یا صمغی که از درخت بنه به دست می آید، سقز می گویند، که بعد از جمع آوری این صمغ می توان با روش های سنتی و صنعتی به تولید اسانس سقز پرداخت. در واقع با استفاده از روش های علمی به جای استفاده از صمغ فرآوری نشده سنتی، اسانس تولید می شود. 
گیاه پسته کوهی بیشتر در مناطق سردسیر و یا معتدل کوهستانی دیده می شود. این گیاه ارتفاعی بین 2 تا 7 متر دارد و در نهایت 9 متر رشد خواهد کرد . در فصل پاییز و برگریزان درختان شکاف هایی به طور طبیعی بر روی درخت ایجاد شده، و شیره گیاه خارج می شود​

جهت استعلام قیمت اسانس سقز با کارشناسان شرکت نیکوشیمی در ارتباط باشید 
جهت دریافت قیمت اسانس سقز یا خرید اسانس سقز با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 
09126724265
09196030122
02133727494
شرکت نیکوشیمی 

 

اشتراک گذاری
  • توضیحات
  • نظرات

فروش اسانس سقز حلال در آب و روغن بصورت میباشد 

فروش اسانس سقز :

شرکت نیکوشیمی یهترین فروشنده اسانس سقز میباشد 
 (زیر قیمت بازار بعلت واردات مستقیم ) 

کاربرد اسانس سقز :

  1. تولید روغن ماساژ
  2. تولید پلاستیک 
  3. و...
پلاستیک سازی، چرم، چاپ، کاغذ، تولید حشره کش، کفپوش، پارکت، چسب، لاک، رنگ و…. اسانس سقز گفتنی های بسیاری دارد، و کارشناسان و تولیدکنندگان از این محصول در تولیدات خود استفاده می کنند. 

خرید اسانس سقز :

برای خرید اسانس سقز با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید 
**ارسال به تمام ایران دراسراع وقت ** 

فروش اینترنتی اسانس سقز :

فروش اینترنتی اسانس سقز در رابطه با صنایع آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از مزایای تولید این نوع اسانس می باشد، و محصولی است که به عنوان مواد اولیه در تولید عطرها و خوشبو کننده ها استفاده می شود. ​

اسانس سقز :

توجه به گیاهان دارویی و کاربرد آن در صنایع مختلف در سال های اخیر رواج بسیاری داشته است. پزشکان و کارشناسان دارویی با کشف خواص بی شمار گیاهانی دارویی در درمان بیماری ها از آن استفاده می کنند. برخی گیاهان مانند پسته کوهی کاربردهای فراتر از دارویی داشته و تمام بخش های گیاه را می توان فرآوری کرد، از جمله اسانس سقز که جنبه های دارویی و صنعتی زیادی دارد. 

اسانس سقز چیست ؟

گیاه پسته کوهی یا پسته وحشی در مناطق غربی کشور می روید، و در بین بومیان به نام بنه شناخته می شود. نام علمی آن Pistacia Atlantica است و جزو گیاهان قدیمی و شناخته شده می باشد. از ریشه، میوه و شیره این گیاه استفاده های زیادی می شود. در توضیح اینکه اسانس سقز چيست ، باید گفت شیره یا صمغی که از درخت بنه به دست می آید، سقز می گویند، که بعد از جمع آوری این صمغ می توان با روش های سنتی و صنعتی به تولید اسانس سقز پرداخت. در واقع با استفاده از روش های علمی به جای استفاده از صمغ فرآوری نشده سنتی، اسانس تولید می شود. 
گیاه پسته کوهی بیشتر در مناطق سردسیر و یا معتدل کوهستانی دیده می شود. این گیاه ارتفاعی بین 2 تا 7 متر دارد و در نهایت 9 متر رشد خواهد کرد . در فصل پاییز و برگریزان درختان شکاف هایی به طور طبیعی بر روی درخت ایجاد شده، و شیره گیاه خارج می شود

خرید اینترنتی اسانس سقز :

مهمترین آن صنایع غذایی و دارویی است. با اقبالی که پزشکان سنتی به استفاده از محصول اسانس سقز از خود نشان داده اند، خرید اینترنتی اسانس سقز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. 

خواص اسانس سقز :

همچنین با داشتن ویتامین  A، D و B می تواند تاثیر بسیار خوبی در حفاظت از پوست داشته باشد. درمان ترک پوستی و ایجاد انعطاف و طراوت در پوست جزو خواص این گیاه است. 
نرمی و لطافت و خاصیت ضد عفونی کننده بودن از جمله مواردی است، که باعث به کار گیری این فرآورده در تولید محصولات دارویی می شود. 

جهت استعلام قیمت اسانس سقز با کارشناسان شرکت نیکوشیمی در ارتباط باشید 
جهت دریافت قیمت اسانس سقز یا خرید اسانس سقز با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید
09126724265 
09196030122
02133727494 
شرکت نیکوشی
می

لیست نظرات

5/5 0 0 0

محصولات مرتبط