گلیسیرین چیست :
یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف می باشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد .
ترکیبی است که می تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود. نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده ها و مرطوب کننده ها ، دهان شویه ها و لوسیون ها استفاده می شود.
این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمیشود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف میدهد .


همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده ، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده ، کیک و شیرینی ، میوه های فرآوری شده ، مربا، کره های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.
گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون های صنعتی افزایش دهد.
پلی گلیسرول ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می باشند. این قابلیت را می توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد .
در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده میکردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده میشود .
نوشته شده توسط شرکت نیکوشیمی 
شرکت نیکو شیمی آماده
فروش گلیسیرین به تعداد عمده، کلی و جزئی با کمترین قیمت موجود در بازار می باشد.
جهت دریافت قیمت گلیسیرین یا خرید گلیسیرین با شرکت نیکوشیمی تماس بگیرید.
09126724265
09196030122
02133727494
شرکت نیکوشیمی