خلاصه
فروش گلیسیرین که یک مایع شفاف و بی رنگ است و طعم ملایم و شیرینی دارد، به طور معمول در اندازه های مختلف 1 لیتری، 4 لیتری، 20 لیتری و بشکه های 250 لیتری بر اساس نیاز مصرف کننده به عرضه می رسد. 


معرفی گلیسیرین
گلیسیرین که با نام گلیسرول و گلیسیرین گیاهی نیز شناخته می شود، یک مایع شفاف است که غلظتی شربت مانند دارد و معمولا از روغن سویا، نارگیل و یا روغن خرما ساخته می شود.
همچنین گلیسیرین یک قند الکل است که از محصولات حیوانی، گیاهی یا نفتی حاصل می شود، این ماده به ویژه در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش گلیسیرین که یک ماده رایج در داروهایی از جمله شیاف ها، داروهای ضد سرفه و بیهوشی است، توسط شرکت نیکو شیمی انجام می شود.
از دیگر کاربردهای گلیسیرین استفاده از آن در محصولاتی مانند صابون، خمیردندان، شمع، لوسیون و دئودرانت را می توان نام برد.
گلیسیرین همچنین می تواند به عنوان یک ترمیم کننده پوست مورد استفاده قرار بگیرد و باعث محافظت در برابر عفونت و تقویت بهبود زخم شود. هر چند که به طور کلی گلیسیرین ماده ای بی خطر محسوب می گردد اما با این وجود احتمال بروز واکنشات آلرژیک در برخی افراد در اثر استفاده از آن وجود خواهد داشت.

شرکت نیکو شیمی معتبرترین مرکز فروش گلیسیرین به شمار می آید، این شرکت بخشی از نیاز گلیسیرین داخل را با واردات از کشور مالزی و عرضه در اندازه های مختلف 1 لیتری و4 لیتری و همچنین گالن های 20 و 250 کیلویی بر عهده دارد.