فروش گلیسیرین

خلاصه

فروش گلیسیرین خوراکی  KLK مالزی گلیسیرین به صورت مایع بدون رنگ و بدون بو میباشد در تولید مواد غذایی _ داروسازی _ تولید کرم _ انعطاف پذیری پوست _ضد التهاب پوست _ پوست را درخشان می‌کند _گلیسیرین ضد عفونی کننده پوست و....کاربرد دارد
دربسته بندی 1K_2K_5K_10K_20K_250K 

واردات و فروش گلیسیرین داخل ایران فقط توسط شرکت نیکوشیمی میباشد

محصول کشور مالزی با مجوز از غذا و دارو میباشد. شرکت نیکوشیمی

اشتراک گذاری
  • توضیحات
  • نظرات

گلیسیرین

گلیسیرین  مایعی است بی رنگ و شفاف که در آب قابل حل می باشد.
این مایع همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده،مرطوب کننده،حجم دهنده،حلال یا شیرین کننده محصولات کیک،کنسرو،محصولات لبنی،مربا،کره و... مورد استفاده قرار  می گیرد.
گلیسیرین  شرکت نیکوشیمی در ابعاد 1 لیتری،4 لیتری،10لیتری،20لیتری،بشکه 250کیلویی در اختیار مشتریان گرامی قرار میگیرد.
 

معرفی گلیسیرین

گلیسیرین که با نام گلیسرول و گلیسیرین گیاهی نیز شناخته می شود، یک مایع شفاف است که غلظتی شربت مانند دارد و معمولا از روغن سویا، نارگیل و یا روغن خرما ساخته می شود.
همچنین گلیسیرین یک قند الکل است که از محصولات حیوانی، گیاهی یا نفتی حاصل می شود، این ماده به ویژه در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش گلیسیرین که یک ماده رایج در داروهایی از جمله شیاف ها، داروهای ضد سرفه و بیهوشی است، توسط شرکت نیکو شیمی انجام می شود.
از دیگر کاربردهای گلیسیرین استفاده از آن در محصولاتی مانند صابون، خمیردندان، شمع، لوسیون و دئودرانت را می توان نام برد.
گلیسیرین همچنین می تواند به عنوان یک ترمیم کننده پوست مورد استفاده قرار بگیرد و باعث محافظت در برابر عفونت و تقویت بهبود زخم شود. هر چند که به طور کلی گلیسیرین ماده ای بی خطر محسوب می گردد اما با این وجود احتمال بروز واکنشات آلرژیک در برخی افراد در اثر استفاده از آن وجود خواهد داشت.


خواص گلیسیرین

خواص گلیسیرین

گلیسیرین مایعی بی بو و رنگ است که در بیشتر چربی های گیاهی و حیوانی قابل یافت میباشد و دارای خاصیت نرم کننده و مرطوب کننده میباشد و دارای خاصیت های زیادی ازقبیل:
  • پیشگیری از چین و چروک پوست
  • حفظ رطوبت پوست
  • حفظ طراوت پوست
  • درمان زبری پوست
  • ضد عفونی کننده پوست
  • پاک کننده صورت
  • درمان شوره سر
  • نازک شدن موها
  • جلوگیری از شکنندگی مو
  • رشد مو
  • از بین برنده جوش
  • تقویت پوست زیر چشم
میباشد.

کاربرد گیلیسیرین

گیلیسیرین تنها برای مصارف زیبایی و مراقبت های پوستی مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه در داروسازی نیز از این ماده استفاده میکنند و میتوان برای درمان یبوست نیز از گلیسیرن استفاده کرد.

شرکت نیکوشیمی معتبر ترین مرکز فروش گلیسیرین ( Glycerin ) محصول مالزی kLk خوراکی به صورت بشکه های 250k و گالون های 20k  در ایران.

**زیر قیمت بازار بعلت واردات مستقیم**
(ارسال به تمام ایران دراسراع وقت )
جهت دریافت قیمت ویا سفارش محصول تماس بگیرید 
09126724265
09196030122
02133727494
شرکت نیکوشیمی 

لیست نظرات

5/5 0 0 0

محصولات مرتبط